top of page
Car Front

Kis és nagy szerviz

Kis szerviz:

A gépjárműben található olaj és egyéb folyadékok, valamint szűrők cseréje

Általános nagy szerviz esetén a vezérlés, szíjak és tárcsák cseréje, ezen felüli minden a motorhoz és hajtáshoz tartozó alkatrész felülvizsgálása, javítása és cseréje

Nagy szerviz, amely minden évben elengedhetetlen

A több éves tapasztalat azt mutatja, hogy évente szükséges elvégeztetni vagy a nagy szervizt, vagy a kis szervizt, attól függően, hogy melyiket igényli az autója.  A nagy szerviz tartalmazza mindazt, amit a kis szerviz, kiegészítve néhány motorhoz és a hajtáshoz  szükséges alkatrészcserével (meghajtószíj, pollenszűrő, üzemanyagszűrő, gyújtógyertya).

Az időszakos szervizeken túl, időnként szükség van vezérműszíjcserére is, melyet autónként más és más kilométer megtétele után ír elő a gépjármű gyártója.


A motor, éppen úgy mint a többi alkatrész a gépjárműben, csak akkor képes kifejteni a maximális teljesítőképességét, ha azt rendszeresen és szakszerűen karbantartják. A kenőanyag nagymértékben elősegíti a motor teljesítményét és az élettartamát is egyaránt.  Az időszakos szervizeléssel rendszeresen ellenőriztetheti az olajszintet, a gépkocsinak megfelelő olajat töltetheti be (minden olajcserénél szükséges az olajszűrő cseréje is).


Kérjen tőlünk szakmai segítséget és mi minden esetben a szükséges szerviz típust fogjuk ajánlani.

bottom of page