top of page
  • Szerző képeGál Customs

3 dolog, ami miatt jó ha van egy megbízható autószerviz Győr környékén

Ha autó tulajdonos vagy, akkor te tudod a legjobban, hogy a négykerekű járgányod mekkora kincs a hétköznapok során. Éppen ezért nem kérdés, hogy szükség van egy megbízható autószervizre, ahol néha átnézik, minden rendben van-e a hű társaddal vagy segítenek, ha valami baj történt. Ha amit keresel egy megbízható autószerviz Győr vonzáskörzetében, akkor most a legjobb helyen jársz. Megmutatjuk, miért.


autoszerviz_gyor_gaal_customs

1. Autószerviz Győr szívében, ha valami meghibásodik


Egy megfelelő szakember gárda aranyat ér, ha az ember autójáról van szó. Hiszen a legtöbb ember számára ez a mindennapok elengedhetetlen része. És ha valami meghibásodik, borul az egész nap és számos kellemetlenséget is von maga után. Éppen ezért jó észben tartani, hogy van egy autószerviz Győr városában, ahova bátran fordulhat az ember hiba esetén. Vagyis ha szokatlan dolgot észlelsz, megáll alattad a kocsi vagy komolyabb beavatkozásra lenne szükség, megnyugtató ha van hova fordulni.


2. Ha szervizre van szükség


Amennyiben nem figyelünk erre oda és nem látja az autónkat bizonyos időközönként egy megfelelő szakember, annak bizony komoly következményei lehetnek. Hiszen az elmaradt karbantartások egy idő után váratlan hiba formájában jelentkezhetnek. Nem beszélve arról, hogy egy hiányos szervizkönyv mellett a kocsi értéke is csökken. Jó tudni, hogy nagy szerviz minden tartalmaz amit a kicsi is, ám ennél jóval alaposabb a munkavégzés, hiszen többek között tartalmazza a vezérlés ellenőrzését, szíjak és tárcsák cseréjét ezen felüli minden a motorhoz és hajtáshoz tartozó alkatrész felülvizsgálását, javítását és cseréjét is.


Ráadásul így egy nagy szerviz során ellenőrzésre kerül az olajszint is, amely ha alacsony, megfelelő típus olajat töltünk bele és szűrőt is cserélünk. Természetesen emellett a kopóalkatrészeket is alaposan átnézzük és ha szükség van rá, azokat minőségi elemekkel cseréljük. Sőt, időként esedékessé válik az ékszíjak, a motor szíjak, vagy láncok, valamint a gyújtógyertyák cseréje is. Természetesen ezeket a történéseket minden esetben szervizkönyvben vezetjük, így évekre visszamenőleg visszakereshető, hogy mi minden történt az autóval.autoszerviz_gyor_gaal_customs_

3. Ha futómű állításra van szükség


Ez magában foglalja a gépjárműhöz tartozó minden futóművel kapcsolatos alkatrész felülvizsgálatát vagy annak cseréjét. javítása vagy cseréje. Ezt követően magas színvonalú 3D-s lézeres futóműbeállító berendezés segítségével hangoljuk be a futóművet a gyártó által előírt vagy az egyedi kérésnek megfelelően. Ehhez pedig amire biztosan szükség van, egy megbízható autószerviz Győr szívében.


Vagyis nem kérdés, hogy jó ha el van mentve a száma a telefonodban egy megbízható autószerviznek, egyik esetben sem érhetnek meglepetések akkor, ha Győrben vagy annak környékén tartózkodsz.16 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page