top of page
  • Szerző képeKrisztián Boros

A rendszeres szerviz meghosszabbítja autónk életét

Egy jó autószerviz Győr városában nagyban hozzájárul autónk életének meghosszabbításához, a nagy szerviz olyan problémákat segíthet elkerülni, amelyek rendkívül kellemetlen helyzetekbe sodorhatnak minket, akár még az életünket is veszélyeztetheti.


Az autószerviz Győr területén, ami valóban megbízható


A nagy szerviz az egyik legfontosabb karbantartási lépés, ha rendelkezünk személygépjárművel, amelyet minden autótulajdonosnak rendszeresen be kell ütemeznie.


A Gál Customs autószerviz Győr városában több éves tapasztalattal rendelkezik, mely azt mutatja, hogy évente szükséges a nagy szerviz elvégzése, (vagy a kis szervizé, attól függően, hogy melyiket igényli az autója). A nagy szerviz tartalmazza mindazt, amit a kicsi, kiegészítve néhány motorhoz és a hajtáshoz szükséges alkatrészcserével. Az időszakos szervizek mellett időnként szükség van vezérműszíjcserére is, melyet autónként más és más kilométer megtétele után ír elő a gépjármű gyártója.


A motor, éppen úgy mint a többi alkatrész a gépjárműben, csak akkor képes kifejteni a maximális teljesítőképességét, ha azt rendszeresen és szakszerűen karbantartják. A kenőanyag nagymértékben elősegíti a motor teljesítményét és az élettartamát is egyaránt. Az időszakos szervizeléssel rendszeresen ellenőriztetheti az olajszintet, a gépkocsinak megfelelő olajat töltetheti be.


Ami nem kötelezően cserés minden nagy szerviznél a vezérműszíj. Ez a motor főtengelye és a vezérműtengely közötti kapcsolatot biztosítja. Jellegzetessége az, hogy ha elszakad, akkor rendszerint rendkívül súlyos motorkárosodás következik be, ezért a gyári előírás szerinti periódusonként mindenképp ki kell cserélni a vezérműszíjat, a vezető- és feszítőgörgőket, és néhány esetekben a vízpumpát is hasznos lehet.Egy jó autószerviz Győr városában is megváltás lehet


Egy nagy autószerviz Győr területén az alábbiakat tartalmazhatja, a megrendelő igényeire szabva:

Állapotellenőrzés keretein belül ellenőrizzük a gumiabroncsot (légnyomás-beállítás, centrírozás kérhető), a futóművet, a lengéscsillapítót, az első és hátsó féket, a kéziféket, a kipufogórendszert, a gumialkatrészeket (üzemanyag-ellátó- és fékrendszerben, futóműben, stb.), az olajszivárgást, a sebességváltómű-olajszintet, a karosszéria-elemeket és az alvázvédelmet, a meghajtószíjakat (kivéve vezérműszíj), a folyadékszinteket, az akkumulátort, a generátortöltést, elektromos berendezéseket, a hűtő-és fűtőrendszert (klíma), szélvédőt és az ablaktörlő lapátokat.

Nagy szerviz során egy autószerviz Győr területén több dolgot is mér. Mérjük, beállítjuk a fékeket, a lengéscsillapítót, a fényszórókat, a kéziféket, emmellett pedig kiolvassuk a hibakódokat.

Cseréljük a motorolajat és az olajszűrőt, a levegőszűrőt, a fékfolyadékot, a meghajtószíjat cseréljük ha szükséges, a pollenszűrőt, az üzemanyagszűrőt és végül a gyújtógyertyát (ha szükséges).


A Gál Customs célja az, egy olyan autószervíz Győr városában, ahol a fontos, általános kis és,- nagy szerviz mellett olyan tuning és projektautó építés szolgáltatásokat nyújtson, ahol minden korosztály és érdeklődésű ember a legkorszerűbb és legjobb megoldásokat kapja mindezt kiváló árakon.


6 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page