top of page
  • Szerző képeGál Customs

Egy igazán megbízható autószerviz Győr vonzáskörzetében

Ha egy autó tulajdonosa vagy, akkor van valami ami elengedhetetlen lesz számodra hosszú távon függetlenül attól, hogy milyen márkáról van szó. Ez pedig egy igazán megbízható autószerelő műhely, ahová bármilyen problémával bátran fordulhatsz a járműveddel kapcsolatban. Ha a környéken élsz, akkor amire szükséged van, az egy igazán jó autószerviz Győr vonzáskörzetében. De miért is annyira lényeges ez?


Miért fontos egy megbízható autószerviz Győr környékén?


Amennyire praktikus és kényelmes dolog az autó, éppen annyira tud bosszantó is lenni amikor valami miatt meghibásodik. Ilyenkor nem árt, ha nem esel azonnal kétségbe és teljes bizalommal tudod tárcsázni annak a műhelynek a számát, ahol garantáltan segítenek neked valamilyen módon. Amennyiben Győrben vagy a város közelében laksz, esetleg gyakran jársz erre, érdemes mindenképpen elmentened a telefonszámunkat.


Kis és nagy szerviz is a szolgáltatások között


Nem csak akkor érdemes szakemberhez vinni a kocsit, ha az meghibásodik, ugyanis bizonyos időközönként a meglepetések elkerülése érdekében érdemes a kis vagy nagy szerviz szolgáltatásokat is igénybe venni. Hogy mit is jelent mindez? Bár alapvetően ugyanazokon az alapokon nyugszik mindkét verzió, azonban a nagy szerviz többet nyújt, mint az alapokat adó kicsi. Ugyanis ebben az esetben akár alkatrész cserére is sor kerülhet, ha éppen úgy látják a hozzáértő tekintetek, hogy arra van szükség. Így a nagy szerviz esetén ellenőrizzük a szíjakat, ha szükséges cseréljük a tárcsákat, de javítjuk, cseréljük szükség szerint a motorhoz és hajtáshoz tartozó alkatrészeket is. Ellenőrzésre kerül az olajszint is, amely ha alacsony, megfelelő típusú olajat töltünk bele és szűrőt is cserélünk. Mivel a motor esetében különösen fontos a rendszeres ellenőrzés, erre is külön figyelmet szentelünk.


Ugyanis rendszeres karbantartás mellett nem veszít a teljesítőképességéből és nem kell váratlan meghibásodás miatt sem aggódni. Ezen felül a kopóalkatrészeket is alaposan átnézzük és ha szükség van rá, azokat minőségi elemekkel cseréljük. Mivel időként esedékessé válik az ékszíjak, a motor szíjak, vagy láncok, valamint a gyújtógyertyák cseréje is, erre is odafigyelünk a nagy szerviz során.

A szervizkönyv nagyon fontos!


Műhelyünkben bármi is történik az autóddal nagy vagy nagy szerviz során, azt felvisszük a szervizkönyvbe. Ennek köszönhetően akár évekre visszamenőleg visszakereshető, hogy mi minden történt az autóval és mit is vásárol majd később egy potenciális vevő ha eladásra kerül a sor.


A fentiekből egyértelműen látható, hogy a rendszeres karbantartás és időszakos ellenőrzés nagyon fontos egy autó esetén, így ezt semmiképpen nem érdemes elodázni. Ezáltal ugyanis rengeteg kellemetlen meglepetésnek lehet elejét venni. Vagyis környékbeli autótulajdonosként nem kérdés, hogy amire szükséged van, az egy megbízható autószerviz Győr vonzáskörzetében.

14 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page