top of page
  • Szerző képeGál Customs

Megbízható autószerviz Győr környékén!

Sokan autó nélkül már elképzelni sem tudják az életüket, hiszen a mindennapjaik szerves részévé vált mikor reggel munkába kell indulni vagy ideje elmenni a gyerkőcért az óvodába, iskolába. Ahhoz azonban, hogy minden egyes indításkor meghallhassuk a motor doromboló hangját, szükség van időről időre egy igazán jó szervizre is. Vagyis ha amit keres, az egy megbízható autószerviz Győr vonzáskörzetében, most a legjobb helyen jár!


Autó szerviz Győrben

Széles szolgáltatási körrel várja egy megbízható autószerviz Győr szívében!


Amikor szervizt választ az ember, – legyen szó valamilyen problémáról vagy csak általános ellenőrzésről – mindig igyekszik a lehető legjobb helyet megtalálni, ugyanis nem mindegy, milyen kezek közé kerül a szeretett jármű. Egy olyan autószerviz Győr vonzáskörzetében ahol széles a szolgáltatások köre és precízek a szakemberek, aranyat ér, legyen szó gumicseréről, diagnosztikáról vagy akár műszaki szolgáltatásról.


Kis – és nagy szerviz, diagnosztika


A kis és nagy szerviz egyaránt olyan szolgáltatások, amelyek valamelyikére egy idő után mindenképpen sort kell keríteni, hiszen ellenőrzésre szorul például az olaj és egyéb folyadékok mennyisége, cserélni kell a szűrőket, szíjakat, tárcsákat, de a motor ellenőrzése és javítása is aktuálissá válhat bizonyos időközönként. A nagy szerviz egyébként tartalmaz minden olyat, ami a kis szerviz is, ám mindez kiegészül még néhány motorhoz és a hajtáshoz szükséges alkatrészcserével is.

A diagnosztika során pedig a gépjármű hibatárolójának olvasására kerül sor és ebből eredendően a lehetséges hibák feltárására.

Mindezeken felül kiegészítőkkel is foglalkozunk, így a szolgáltatásaink része a gépjárműhöz olyan alkatrészek beépítése, mint például a tetősín, vonóhorog, nappali menetfény, egyéb Design-elemek és Performance-kiegészítők.


Futómű – állítás és motorgenerál


A futómű-állítás során az autóhoz tartozó minden futóművel kapcsolatos alkatrész ellenőrzésre kerül, amelyet a szakemberek javítanak és cserélnek, ha szükség van rá. Ám mindez nem merül ki ennyiben, ugyanis egy speciális, 3D-s lézeres futóműbeállító berendezés segítségével behangolásra kerül a komplett futómű is.

A motorgenerál pedig tartalmazza az előzetes egyeztetés alapján a motorblokk-ok és hengerfejek teljes körű felújítását is.


Profi auto szerviz Győr belvárosában

Műszaki vizsga


A szolgáltatások része a fentieken felül a gépjárművek műszaki vizsgával kapcsolatos előzetes felülvizsgálata, valamint az ehhez tartozó teljes körű ügyintézés is.


Gumizás


Ez az autószerviz Győr szívében akkor is várja, ha a gumikkal akadt probléma, ugyanis szolgáltatásaink körébe tartozik a defekt-javítás, a gumicsere, a centrírozás, valamint ezzel együtt gumiabroncsok forgalmazása is.


A fentiekből látható, hogy a miénk egy olyan autószerviz Győr vonzáskörzetében, ahol a szolgáltatások köre igen széles, így kisebb és nagyobb problémákkal egyaránt bátran fordulhat hozzánk. Hiszen a célunk az, hogy nálunk mindenki megtalálja a számításait, a járműve pedig soha ne hagyja cserben.
18 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page