top of page
  • Szerző képeGál Customs

Teljes körű autószerviz Győr városában!

Hiába a sok odafigyelés és a megfelelő karbantartás, egy kis szervizelésre, átnézésre és esetleg javításra minden autóban szüksége van bizonyos időközönként. Éppen ezért érdemes olyan helyet választani ehhez, ahol egy szakember gárda mindenben tud segíteni, legyen nagy szerviz, tuning vagy éppen futómű állítás amire szükség van. Vagyis ha amit keresel egy megbízható autószerviz Győr városában, a legjobb helyen jársz.


Autószerviz Győr szívében


Egy megfelelő szakember gárda aranyat ér, ha az ember autójáról van szó. Hiszen a legtöbb ember számára ez a mindennapok elengedhetetlen része. Ezzel indulunk munkába, visszük el a gyerkőcöt oviba, de ez az alapja a bevásárlásoknak és az utazásoknak is. Vagyis ha valami meghibásodik, borul az egész nap és számos kellemetlenséget is von maga után. Éppen ezért jó észben tartani, hogy van egy autószerviz Győr városában, ahova bátran fordulhat az ember hiba esetén, de akkor is, ha csak ellenőriztetni akarja a jármű állapotát.


Fontos szempont a futómű állítás is


Ez magában foglalja a gépjárműhöz tartozó minden futóművel kapcsolatos alkatrész felülvizsgálatát vagy annak cseréjét. javítása vagy cseréje. Ezt követően magas színvonalú 3D-s lézeres futóműbeállító berendezés segítségével hangoljuk be a futóművet a gyártó által előírt vagy az egyedi kérésnek megfelelően. Nagyon fontos, hogy időről időre ellenőriztessük ezt ugyanis így rengeteg plusz költségtől és veszélytől kímélhetjük meg magunkat. Különösen fontos ez akkor, ha gyakran parkol az ember magas útpadkán vagy sokszor jár kátyús utakon, de minden egyes gumicsere után is ajánlott ránézni a beállításokra. Ehhez pedig amire biztosan szükség van, egy megbízható autószerviz Győr szívében.


Mi minden lehet a következménye a rosszul beállított futóműnek?


Nagyon sok kellemetlenséget vonhat maga után egy nem megfelelően beállított futómű. Egyrészt nehezíti a vezetést, ugyanis a kormányt valamelyik irányba folyamatosan ellen kell tartani. Emellett nagyban csökkenti a biztonságot az is, hogy az abroncsok nem tapadnak megfelelően az úttesthez, ráadásul hamar kopnak vagy sérülnek.Milyen jelei lehetnek annak, ha ideje a futómű állítás elvégzésének?


Tipikus jele annak, ha itt az ideje egy futómű állítás elvégzésének, ha egyenes úton valamelyik irányba elhúz az autó, ha ferdén áll a kormány, ha kanyarodás után a kormány nem tér vissza alaphelyzetbe, de intő jel lehet a rendellenes gumiköpeny kopás is.


Hogy zajlik egy futómű állítás?


Ehhez egy speciális felszerelés szükséges, amely segítségével pontosan tudják mérni a futómű geometriájának állását, a kerekek állását, távolságokat és esetleges eltéréseket. Így beállításra kerül

a tengelytávolság, a nyomtáv, a csapterpesztés, az utánfutó szöge, a kerékdőlés szöge, a kerékösszetartás, valamint a kanyarodási szögeltérés is.6 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page