top of page
  • Szerző képeGál Customs

Teljes körű, megbízható autószerviz Győr szívében!

Ha neked is a mindened az autó és el sem tudnád képzelni a mindennapjaidat a négy kerék nélkül, akkor nem kérdés, hogy oda kell figyelned a rendszeres karbantartásra is. Időről időre egy kis szervizelés és szakszerű átnézés ugyanis megakadályozza azt, hogy később váratlan meglepetések érjenek és például leálljon alattad a kocsi. Ha mindezek fényében amit keresel egy megbízható autószerviz Győr városában, a legjobb helyen jársz.


Autószerviz Győr szívében

Természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízza az ember a négykerekű barátját, így nem kérdés az, hogy mindenki a legjobb szakembert szeretné megtalálni ehhez. Hiszen a legtöbb ember számára a kocsi a mindennapok elengedhetetlen része. Ezzel indulunk munkába, visszük el a gyerkőcöt oviba, de ez az alapja a bevásárlásoknak és az utazásoknak is. Vagyis ha valami meghibásodik, borul az egész nap és számos kellemetlenséget is von maga után. Éppen ezért jó észben tartani, hogy van egy autószerviz Győr városában, ahova bátran fordulhat az ember hiba esetén, de akkor is, ha csak ellenőriztetni akarja a jármű állapotát.


Nem csak hiba esetén van szükség szervizre!

Sok autó tulajdonos hajlamos beleesni abba a hibába, hogy csak akkor fordul szakemberhez a kocsijával, amikor már megtörtént a baj és valami meghibásodott. Ám nagyon fontos hangsúlyozni azt, hogy nem csak abban az esetben érdemes szervizbe vinni a járgányt, ha az meghibásodik. Ugyanis bizonyos időközönként a meglepetések elkerülése érdekében érdemes a különböző szerviz szolgáltatásokat is igénybe venni.


Milyen szerviz szolgáltatások léteznek?

Attól függően, hogy melyik csomagot választod, akár alkatrész cserére is sor kerülhet, ha éppen úgy látják a hozzáértő tekintetek, hogy arra van szükség. Ezen felül ellenőrzésre kerülnek a szíjak, ha szükséges cseréljük a tárcsákat, de javítjuk szükség szerint a motorhoz és hajtáshoz tartozó alkatrészeket is. Ellenőrzésre kerül az olajszint is, amely ha alacsony, megfelelő típusú olajat töltünk bele és szűrőt is cserélünk. Mivel a motor esetében különösen fontos a rendszeres ellenőrzés, erre is külön figyelmet szentelünk. Ugyanis rendszeres karbantartás mellett nem veszít a teljesítőképességéből és nem kell váratlan meghibásodás miatt sem aggódni. Ezen felül a kopóalkatrészeket is alaposan átnézzük és ha szükség van rá, azokat minőségi elemekkel cseréljük. Mivel időként esedékessé válik az ékszíjak, a motor szíjak, vagy láncok, valamint a gyújtógyertyák cseréje is, erre is odafigyelünk a szervizelés során. Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa, számos más esetben is állunk rendelkezésedre.


Vagyis a fentieket látva nem kérdés, hogy érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, hogy ha jól jönne egy autószerviz Győr városában, akkor kéznél legyen a megoldás.


8 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page